Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

UBO Bahrein

De Bahreinse UBO of uiteindelijke begunstigde is de natuurlijke of rechtspersoon die de uiteindelijke begunstigde is wanneer de entiteit een transactie aangaat. De Bahreinse UBO van een gelegaliseerde vennootschap is een natuurlijke persoon die: ten minste 25% van de rechtspersoon bezit. 25% van de stemrechten op de algemene vergadering van aandeelhouders bezit. Het ultimate beneficial ownership-formulier is eenvoudig en gemakkelijk in te vullen en wij kunnen de Bahreinse UBO zonder Ekey bijwerken.

De Bahreinse UBO of uiteindelijke begunstigde is de natuurlijke of rechtspersoon die de uiteindelijke begunstigde is wanneer de entiteit een transactie aangaat. De Bahreinse UBO van een gelegaliseerde vennootschap is een natuurlijke persoon die: ten minste 25% van de rechtspersoon bezit. 25% van de stemrechten op de algemene vergadering van aandeelhouders bezit. Het ultimate beneficial ownership-formulier is eenvoudig en gemakkelijk in te vullen, en wij kunnen de Bahreinse UBO bijwerken zonder dat er een elektronische sleutel nodig is.

Wij serveren!
BANK IDENTIFICATIE:

Uiteindelijke begunstigde Bahrein

Het Koninkrijk Bahrein werkt aan meer duidelijkheid over zijn huidige verantwoordelijkheden en verplichtingen om er eenvoudigweg voor te zorgen dat het voldoet, dat zijn normen in overeenstemming zijn met de internationale normen door de uitvoering en handhaving van een juridisch kader dat gericht is op het stoppen van voertuigen, auto’s en bescherming tegen het witwassen van geld, het verbergen van geld en corruptie, belastingfraude. UBO Bahrein is een instrument om beslissers in bedrijven te identificeren. In Bahrein gevestigde bedrijven verifiëren hun uiteindelijke begunstigden. Het Koninkrijk Bahrein staat nu op de lijst van autoriteiten wereldwijd die bedrijven die in Bahrein actief zijn, verplichten informatie over hun uiteindelijke begunstigden te delen. Alle ondernemingen zijn verplicht om de uiteindelijke begunstigde eigenaar van de onderneming bekend te maken via het formulier inzake uiteindelijke begunstiging.

Neem contact met ons op om uw UBO Bahrein bedrijf op te waarderen voor slechts 30 BHD, alleen het beneficial owner formulier in te vullen.

 • -De UBO moet voor andere rekeninghouders dan natuurlijke personen worden geïdentificeerd door middel van klantenonderzoek om hun klantendocumentatie (KYC) vast te stellen.
 • Het verificatie- en berekeningsproces vindt parallel plaats bij het openen van een rekening, het storten van een rekening en het ontvangen van bankdiensten.
 • Volgens het beleid moet een persoon een UBO aangeven.

Sommige van deze zaken moeten worden verstrekt voordat financiële diensten worden verleend, een rekening wordt bijgewerkt of bankdiensten aan een aandeelhouder worden verleend:

 • Het derde deel betreft de UBO en de relatie tussen de aandeelhouder en de ingevulde UBO.
 • Certificering en volledige KYC-informatie (naam, land, adres, bron van inkomsten, enz.).
 • De uiteindelijke verantwoordelijken voor het beheer van deze vereisten zijn de onderneming, de operationele functies, enz.
 • Als de aandeelhouder een ingezetene van de VS is, moet hij aan alle of sommige vereisten voldoen, of zich houden aan de voorwaarden van de Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA).

Wij bieden u de beste UBO Bahrein vernieuwingsdiensten voor slechts 30 BHD. Alles wat u hoeft te doen is het invullen van het beneficial owner formulier. U zult er het maximale voordeel uit halen. Wij verzekeren u dat onze diensten u niet zullen teleurstellen. Ons bedrijf werkt dag en nacht om onze klanten de beste voorwaarden te bieden.

Wat is een UBO of uiteindelijke begunstigde?

Een Bahreinse UBO is de uiteindelijke economische eigenaar van een bedrijf die beslissende zeggenschap heeft of een groot aantal aandelen bezit en het bedrijf met zijn beslissingen kan beïnvloeden. Wij kunnen de UBO voor uw RC bijwerken voor slechts 30 BHD met het beneficial ownership formulier in één dag, het is zeer eenvoudig in te vullen en wij dienen het voor u in bij het Bahreinse Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme.

Staat u op het punt een nieuw bedrijf te starten of bent u een ervaren ondernemer? In beide gevallen moet u een effectieve en efficiënte maatregel kennen om uw bedrijf te beschermen tegen fraude en inbraak. Tegenwoordig worden monetaire transacties gemanipuleerd voor diverse illegale doeleinden, en u kunt ze niet eens bijhouden als u niet weet wie ervan profiteert. Mensen zoeken de kortste weg om geld te verdienen en aarzelen in veel gevallen niet om het op de verkeerde manier te doen. In grote bedrijven zijn de risico’s van witwassen groter. transparantie en het opbouwen van vertrouwen in bedrijven. Transparantie is alleen mogelijk als je kunt herkennen met wie je samenwerkt.

Een van de trucs die de meeste witwassers tegenwoordig gebruiken is het openen van rekeningen in belastingparadijzen met verschillende niet-bestaande bedrijven. De transacties zijn verborgen en kunnen niet worden getraceerd. De opsporingsprocedure wordt bemoeilijkt door het gebruik van een complex netwerk van eigendomsstructuren. Daarom moet de uiteindelijke begunstigde worden geïdentificeerd om te voorkomen dat zij in handen vallen van fraudeurs en diefstal. In de eenvoudigste vennootschap is de UBO of uiteindelijke begunstigde iedereen die de uiteindelijke begunstigde is. Maar omdat verschillende bedrijven en ondernemingen samenwerken om een complexe eigendomsstructuur te creëren, is het moeilijk om de uiteindelijke uiteindelijke begunstigde te bepalen.

Wie zijn de UBO-bedrijven?

Dus hoe kunt u zorgen voor veilige en probleemloze betalingen, en is er een manier om te voorkomen dat u in handen valt van fraudeurs? Ja, die is er. Eén manier is om de structuur van een internationale onderneming te volgen en de uiteindelijke begunstigde aan boord te herkennen. Volgens de algemene definitie die door verschillende organisaties wordt gegeven, is een UBO of Ultimate Beneficial Owner van een vennootschap een beroepsbeoefenaar die de uiteindelijke begunstigde eigenaar is of die bemiddelt bij transacties van de ene ondernemingsgroep naar de andere en die werkt voor een van de eigenaars die zijn of haar ware identiteit verbergt. .het identificeren van de ubo van een bedrijf helpt het om sterkere relaties met zijn klanten of leveranciers tot stand te brengen.

UBO-ATTRIBUTEN VAN HET BEDRIJF

Hieronder volgen de meest gebruikte drempelvoorwaarden voor het creëren van een UBO. Deze voorwaarden kunnen algemeen gebruikte functies zijn, maar kunnen flexibel zijn, afhankelijk van het beleid van de onderneming.

 • Bezit 25% van alle aandelen van de vennootschap en is verplicht deze te controleren of te beleggen overeenkomstig de voorwaarden van de vennootschap.
 • Hij heeft 25% van de stemrechten en kan zijn gezag doen gelden tijdens aandeelhoudersvergaderingen en -besprekingen.
 • Hij kan ook managers die voor de geassocieerde onderneming werken, vervangen of ontslaan.
 • Een manager of een persoon die door een andere grootaandeelhouder van een vennootschap is aangesteld om zijn identiteit te verbergen.
 • Hij kan ook de eigenaar van de vennootschap zijn met een eenvoudige verklaring.

KLANTENONDERZOEK EN DE UBO-WET

De laatste jaren is een aantal organisaties begonnen met maatregelen om illegale geldtransacties, fraude, diefstal, transacties op de zwarte markt en het witwassen van geld te voorkomen. Er zijn verschillende werkcodes vastgesteld om corruptie en diefstal tegen te gaan. Een daarvan is de wet op de naleving van de UBO. Deze verplicht rechtspersonen de identiteit van de werkelijke eigenaar op te geven. Voorschriften tegen corruptie, sancties en het witwassen van geld vereisen dat u in het kader van uw due diligence weet met wie u samenwerkt. Dankzij klantenonderzoek weet u wie van uw geld profiteert en wie niet om de verkeerde redenen wordt gebruikt. De wet is van toepassing op alle instellingen die geldtransfers aanbieden, financiële dienstverleners zoals investerings- en handelsbanken, verzekeringsmaatschappijen en elke onderneming die direct of indirect betrokken is bij geldtransacties. Al deze bedrijven moeten informatie over het bedrijf verzamelen, identificeren en rapporteren. Het niet naleven van de voorwaarden van de wet kan leiden tot zware boetes en schade aan de reputatie van het bedrijf, wat kan resulteren in sancties.

HOE WORDT HET UBO GEÏDENTIFICEERD?

Er zijn verschillende procedures en manieren om de uiteindelijke begunstigde in een bank of financieringsmaatschappij te bepalen. Hier zijn enkele effectieve manieren om tijd en geld te besparen:

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM DE UBO VAN EEN BEDRIJF TE DEFINIËREN?

Wanneer een bedrijf een nieuwe klant aanneemt, moet het rekening houden met de 4e en 5e meest recente anti-witwasregelgeving. Inkomende fraude wordt namelijk een reële bedreiging, aangezien uit steeds meer onderzoeken blijkt dat het percentage gefraudeerde ondernemers toeneemt. Daarom moeten bedrijven er uit zorgvuldigheid voor zorgen dat hun klanten geen bedreiging, zo niet een voordeel, vormen. Geen enkel bedrijf is bereid om koste wat kost transparantie in te leveren. De identificatie van de uiteindelijke begunstigde is uiterst belangrijk om de volgende redenen.

 • Het helpt om een gedetailleerde beoordeling van risico’s en factoren te maken.
  Een sterke reputatie betekent meer business, wat zich vertaalt in meer winst.
 • Het vergemakkelijkt de fraudebestrijding en zorgt voor veiligheid.
 • Het stelt u in staat de anticorruptie- en antiwitwaswetgeving na te leven, waardoor u alle certificaten krijgt die u nodig hebt om een sterke reputatie op te bouwen.
 • Daarom moeten bedrijven een sterke werkgroep hebben die kan bepalen wie de uiteindelijke autoriteit heeft in de bedrijfsentiteit waarmee ze vergaderen.

UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE

Net als elk ander land werkt het Koninkrijk Bahrein actief aan het verhogen van zijn transparantieniveau. Dit maakt de weg vrij voor internationale instellingen en wereldwijd vertrouwen. Het land past zich ook aan moderne wetgevingsstructuren aan en neemt maatregelen om fraude en witwasmethoden met nog meer succes te bestrijden. Deze wetgevingsstructuren zijn gericht op het voorkomen van misbruik – niet-gereglementeerde voertuigen, witwassen van geld, omkoping en corruptie, zwarte markttransacties, belastingfraude en financiering van terrorisme.

Wilt u een bedrijf in Bahrein? Klik hier

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

Installatie bij Bahrain Business Support Services Co SPC

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros