Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

Veiligheidsmachtiging voor RC in Bahrein

Security clearance voor een CR in Bahrein is het proces van het aanvragen van een National Passport and Residence Permit (NPRA) in het Koninkrijk Bahrein. Sommige investeerders krijgen automatisch goedkeuring, andere ontvangen een bericht “Security Clearance Requested”, en vervolgens krijgt de investeerder ofwel goedkeuring ofwel een bericht “Security Clearance Failed”.

Veiligheidsgoedkeuring voor een QE in Bahrein is het proces van het aanvragen van een National Passport and Residence Permit (NPRA) in het Koninkrijk Bahrein. Sommige investeerders krijgen automatisch goedkeuring, andere ontvangen een bericht “Security Clearance Requested”, en vervolgens krijgt de investeerder ofwel goedkeuring ofwel een bericht “Security Clearance Failed”.

Veiligheidsmachtiging voor CR's in Bahrein

Veiligheidsmachtiging voor een QE in Bahrein is het proces voor het verkrijgen van een nationaal paspoort en een verblijfsvergunning in het Koninkrijk Bahrein. Elke nieuwe QR-investeerder in Bahrein en bestaande investeerders in Bahrein moeten het proces van veiligheidsmachtiging voor nationale paspoorten en verblijfsvergunningen in Bahrein doorlopen. De NPRA behoudt zich het recht voor om elke veiligheidsmachtiging in Bahrein goed te keuren of af te wijzen. Sommige investeerders krijgen automatisch goedkeuring voor CR’s in Bahrein, andere ontvangen een bericht “Security Clearance Requested” en vervolgens wordt de aanvraag goedgekeurd of “Security Clearance Denied”. Als wij echter ons indieningsprofiel verbeteren, hebben wij meer kans om te worden goedgekeurd voor een CR veiligheidsmachtiging.

Veiligheidsmachtiging ontdekt

Heb je een bericht ontvangen van het Sikhilat systeem dat zegt: “Beveiliging is geschonden”? Dat is inderdaad geen goed nieuws om een uitwijkvergunning te krijgen, maar het is niet het einde. Wij hebben veel ervaring met het opzetten van bedrijven in Bahrein voor onderdanen van de Golfstaten en buitenlanders, dus we hebben een groot aantal veiligheidsmachtigingen aangevraagd voor CR’s uit Bahrein voor buitenlanders. Het goede nieuws is dat wij van de NPRA een groot aantal veiligheidsmachtigingen hebben gekregen voor het vereiste veiligheidsniveau. Enkele van de veiligheidsmachtigingen zijn echter geschonden omdat investeerders een zeker veiligheidsrisico lopen, omdat er rechtszaken, zaken op de zwarte lijst, strafzaken of echte investeerders lopen.

Veiligheidsmachtiging gevraagd

Veel investeerders ontvangen na het aanvragen van een veiligheidsmachtiging een bericht van het SIJILAT-systeem, waardoor het verdere proces van oprichting wordt stopgezet. Er bestaat echter verwarring dat een weigering van de veiligheidsmachtiging kan betekenen dat de NPRA het volgende vereist:

Welke documenten zijn vereist om een CR veiligheidsmachtiging in Bahrein te verkrijgen?

Wij, het bedrijf Setup in Bahrein, kunnen u helpen bij de oprichting van een nieuw bedrijf in Bahrein en de beveiliging van de RC namens u op zeer professionele wijze organiseren. Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij goed thuis in alle processen van bedrijfsoprichting in Bahrein en het opzetten van uw bedrijf in Bahrein.

Kopieën van het paspoort
Reisgeschiedenis
Onderwijsdocument
Alle kopieën van visa uit andere landen
Bedrijven in andere landen
Ervaringsbrief of andere brief
En alle andere belangrijke documenten die volgens de Investeerder zijn waarde verhogen.

Voor informatie over investeerdersvisa in Bahrein, klik hier om een WhatsApp te sturen naar onze adviseur INSTALLATIE IN BAHRAIN

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

Instalación en Bahréin Business Support Services Co SPC

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros