Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

BEDRIJFSOPRICHTING IN BAHREIN

Wilt u een bedrijf starten in Bahrein? Zoek niet verder dan Setup in Bahrein voor al uw behoeften op het gebied van bedrijfsvorming. Met jarenlange ervaring en expertise zijn wij gespecialiseerd in het oprichten van WLL-bedrijven in Bahrein en kunnen wij u bij elke stap van het proces helpen.

Bij Setup in Bahrein begrijpen we dat het oprichtingsproces van een bedrijf in Bahrein ontmoedigend kan lijken, vooral voor buitenlanders. Daarom maken we er onze missie van om het proces te vereenvoudigen en betaalbare oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij kunnen u helpen bij het registreren van uw bedrijf bij het Ministerie van Industrie en Handel en Toerisme in Bahrein, het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Bedrijf Vestiging in Bahrein

De kosten van bedrijfsoprichting in Bahrein kunnen variëren afhankelijk van de activiteiten, maar we bieden concurrerende tarieven vanaf BHD 800 zonder adres en BHD 1300 met een adres voor maximaal 3 zakelijke activiteiten. We bieden ook de oprichting van een LLC-bedrijf in Bahrein, waarmee u in aanmerking komt voor een investeerdersvisum en waarmee u uw gezin kunt sponsoren.

Ons team bij Setup in Bahrein zet zich in voor het leveren van kwaliteitsdiensten tegen de best mogelijke kosten voor het opzetten van een bedrijf in Bahrein. We kunnen u helpen met btw-registratie, LMRA-services, ESR-services, CR-verlengingsservices en andere services die u mogelijk nodig heeft om een ​​soepel en succesvol bedrijfsvormingsproces te garanderen.

Buitenlanders en GCC-burgers merken dat bedrijfsvorming in Bahrein gemakkelijk en eenvoudig is met Setup in Bahrain. Met 100% eigendom zijn er talloze bedrijven die u kunt bezitten en beheren in Bahrein. De minimale kapitaalvereiste voor de oprichting van een bedrijf in Bahrein is slechts BHD 1.000 (ongeveer USD 2,65), waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor investeerders.

Bedrijfsoprichting in Bahrein is heel gemakkelijk en eenvoudig voor buitenlanders en GCC-burgers. Setup in Bahrein biedt een breed scala aan bedrijven voor buitenlandse burgers die ze kunnen bezitten met 100% eigendom. De minimale kapitaalvereiste voor bedrijfsoprichting in Bahrein is slechts BHD 1.000 ) dat de aantrekkelijkheid van investeerders om in Bahrein te investeren vergroot.

Naast onze bedrijfsvormingsdiensten bieden we ook andere zakelijke diensten die u kunnen helpen groeien en slagen in Bahrein. Deze omvatten boekhoud- en boekhouddiensten, juridische diensten, HR- en wervingsdiensten en meer. Met ons uitgebreide dienstenaanbod kunt u er zeker van zijn dat u alle ondersteuning krijgt die u nodig heeft om uw bedrijf in Bahrein te vestigen en te laten groeien.

Kosten voor het opzetten van een bedrijf in Bahrein

Als u de oprichting van een bedrijf in Bahrein overweegt, is het belangrijk om de verschillende factoren te begrijpen die van invloed kunnen zijn op de kosten. Bij Setup in Bahrein bieden we betaalbare tarieven vanaf BHD 800 zonder kantooradres en BHD 1300 met een virtueel kantoor.

Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden over de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein:

De kosten kunnen variëren afhankelijk van het aantal partners, het type bedrijf en de aard van de zakelijke activiteiten.
Bijkomende factoren zoals registratierechten, belastingen en juridische kosten kunnen ook van invloed zijn op de totale kosten.
Bij Setup in Bahrein bieden we transparante prijzen en zijn we altijd openhartig over de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein.
We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen zijn en dat ze een duidelijk beeld hebben van de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein.
Naast virtuele kantooropties bieden we ook uitgebreidere oplossingen met een bureau of een privécabine van 6 m². Ons bureaupakket kost BHD 1700, terwijl ons privécabinepakket BHD 2100 kost. Met deze opties bent u fysiek aanwezig in Bahrein en kunt u gemakkelijker zaken doen.

Bij Setup in Bahrein doen we er alles aan om transparante en betrouwbare services te bieden. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden tijdens het oprichtingsproces van een bedrijf, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein en wat u van onze diensten kunt verwachten.

Kortom, Setup in Bahrain is uw betrouwbare partner voor bedrijfsvorming en zakelijke dienstverlening in Bahrein. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, inclusief de kosten voor het opzetten van een bedrijf in Bahrein, en hoe we u kunnen helpen bij het opzetten en laten groeien van uw bedrijf in Bahrein.

Een bedrijf opzetten in Bahrein

De SOE (Statement of Economic Content) is cruciaal als u van plan bent een bedrijf te beginnen in welk land dan ook. In dit artikel zal ik u inzicht geven in de SOE in Bahrein. We behandelen hier specifieke punten zoals de achtergrond van de SOE en welke factoren en acties de codering van de SOE beïnvloeden. Er zijn specifieke criteria voor ESR in Bahrein. Stel dat bedrijven deze regels niet naleven, wat zijn dan de gevolgen en sancties? Daarom volgen hieronder specifieke punten die wij in detail zullen bespreken. Deze punten zullen u helpen en informeren over de ESR in Bahrein als u van plan bent uw bedrijf of onderneming te starten.

Bahrain Joint Stock Company (gesloten)

Beperkte aansprakelijkheid
(vvl)

Partnerbedrijf

Filiaal van een buitenlandse onderneming

Commandite Bedrijf Door aandelen

Investeringsmaatschappij met beperkte aansprakelijkheid

Beveiligd cellulair bedrijf

Een eenvoudige commando compagnie

Individuele instelling

Eenpersoonsvennootschap (SPC)
(nu omgezet in een WLL krachtens de nieuwe wijziging van de Bahreinse wet op de handelsvennootschappen van 1 oktober 2020)

Vereisten voor de oprichting van een bedrijf in Bahrein

Als u een bedrijf wilt beginnen in Bahrein, moet u de volgende stappen van bedrijfsregistratie in Bahrein doorlopen. Ons bedrijf heeft duizenden mensen geholpen hun bedrijf te starten in Bahrein, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen:

1- Reservering van bedrijfsnaam en registratienummer Bedrijfsnaam en registratienummer

 1. Ekey van het ministerie van Industrie en Handel van Bahrein (bevat een gebruikersnaam en wachtwoord).
 2. Volmacht (voor het oprichten van een bedrijf in Bahrein van een notaris als u geen ekey heeft).
 3. Kopieën van paspoorten van alle aandeelhouders (langer dan 6 maanden geldig, alle relevante pagina’s van het paspoort, inclusief pagina’s met visa uit andere landen).
 4. Kopieën van CPR’s van alle aandeelhouders (indien beschikbaar, moet geldig zijn).
 5. Verklaring van geen bezwaar van uw werkgever (indien u als werknemer in Bahrein werkt, anders niet vereist).
 6. Annulering van de verblijfsvergunning (indien het Bahreinse werkvisum is geannuleerd en het certificaat van geen bezwaar niet beschikbaar is).
 7. Drie naamsvoorstellen (wat wordt de naam van het bedrijf dat u wilt oprichten).
 8. Het aandelenkapitaal van de onderneming (hoeveel zal het kapitaal van de onderneming bedragen).
 9. Type bedrijf (WLL beperkte aansprakelijkheid, Bahreinse maatschap, gespecialiseerd partnerschap, enz.)
 10. Bestuurders van het bedrijf (wie worden de bestuurders, voorzitter, bestuurslid, enz. van het bedrijf).
 11. Bevoegde persoon van het bedrijf (wie zal de bevoegde persoon van het bedrijf zijn, kan alleen of gezamenlijk zijn).

2- Goedkeuring van het bureau door de gemeente

 • Huurovereenkomst voor een kantoor of winkel of werkplaats (het moet een commercieel adres zijn en de overeenkomst moet geldig zijn.
 • Elektriciteits- en wateraansluiting van het Bahreinse ministerie van Elektriciteit en Water (EWA Bahrein).
 • Foto’s van het kantoor, de winkel of de werkplaats (binnenkant, buitenkant en nummerplaat van de gemeente).
 • Adreskaart (van de verhuurder, met daarop het adres van de commerciële locatie en het type pand, als het een winkel, winkel, kantoor of vaste woning is).

3- Notariële akte van oprichting en/of statuten en/of andere juridische documenten

 • Origineel paspoort
 • Origineel reanimatiecertificaat – indien van toepassing
 • Origineel reanimatiecertificaat – indien van toepassing

4- Het openen van een bedrijfsbankrekening

 1. Het originele paspoort.
 2. Identiteitskaart, indien van toepassing.
 3. Het origineel van de volmacht.
 4. Een kopie van de handelsregistratie.
 5. Een kopie van het uittreksel uit de
  Handelsregister.
 6. Originelen van notariële memoranda.
 7. Bankafschrift van 6 maanden (van een bank in Bahrein of daarbuiten).
 8. Origineel van de huurovereenkomst voor het adres.
 9. Elektriciteitsrekening.
 10. Haalbaarheidsstudie of bedrijfsplan.

Verwerkingstijd voor bedrijfsvorming in Bahrein

De procestijd voor bedrijfsvorming in Bahrein kan variëren, afhankelijk van het pakket dat u kiest. Dit zijn de geschatte tijdframes:

Premium pakket: 20-25 werkdagen.
Goud pakket: 25-35 werkdagen.
Standaard pakket: 35-45 werkdagen.
Houd er rekening mee dat dit ruwe schattingen zijn en dat het werkelijke tijdsbestek kan variëren. We begrijpen dat timing cruciaal is als het gaat om het opzetten van een bedrijf, en ons team bij Setup in Bahrein zet zich in om efficiënte en betrouwbare services te bieden om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zo snel mogelijk wordt opgericht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten en hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van uw bedrijf in Bahrein.

Bahrein is een zeer gewilde bestemming voor investeringen in het Midden-Oosten, met een groeiende belangstelling van buitenlanders die hun bedrijf in de regio willen vestigen. Bedrijfsoprichting in Bahrein is een eenvoudige en aantrekkelijke optie voor buitenstaanders en biedt een gestroomlijnd proces met betaalbare kosten in vergelijking met andere landen. De kosten van bedrijfsoprichting in Bahrein zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar ons team bij Setup in Bahrein kan u door het proces begeleiden en ervoor zorgen dat u kwaliteitsdiensten ontvangt tegen de best mogelijke prijs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van uw bedrijf in Bahrein.

Waarom bedrijfsoprichting in Bahrein

Bahrein, een klein maar dynamisch land in het Midden-Oosten, is hard op weg een populaire bestemming te worden voor buitenlandse investeerders en ondernemers die hun bedrijf in de regio willen vestigen. Er zijn veel redenen waarom het oprichten van een bedrijf in Bahrein een aantrekkelijke optie kan zijn voor diegenen die hun activiteiten in het Midden-Oosten willen uitbreiden.

Company Formation in Bahrain

Regeringsbeleid inzake de oprichting van een bedrijf in Bahrein

De Bahreinse regering heeft een nieuwe wet goedgekeurd waardoor buitenlandse investeerders voor 100 procent eigenaar kunnen worden in bedrijfssectoren. Investeringen in het Koninkrijk vanuit de hele wereld hebben de zakelijke infrastructuur in onroerend goed, gezondheidszorg en maatschappelijk werk, administratieve diensten, kunst, amusement, mijnbouw en investeringen verbeterd, waardoor een gunstig klimaat is ontstaan voor de groei en bloei van uw bedrijf. Met een ideale economische ontwikkeling, een stabiele regering en een positief beleid is het bovendien essentieel om in Bahrein een bedrijf op te richten.

Voordelen van het registreren van een bedrijf in Bahrein

Hier hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van de oprichting van een bedrijf in Bahrein opgesomd:

 • Strategische ligging.
 • Gemakkelijke toegang tot Afrika en het Midden-Oosten.
 • Volledig eigendom.
 • Economie op hoog niveau.
 • Gunstige belastingen.
 • Hoogwaardig banksysteem.
 • Kans op deals in meer dan 60 landen.
 • Er is ook een systeem voor jaarlijkse terugkeer.

Soorten bedrijfsregistratie in Bahrein

Registratie van een LLC bedrijf in Bahrein

De term “LLC Company Formation”, ook bekend als “Limited Liability Company”, is een van de meest geavanceerde bedrijfsentiteiten die de meeste investeringen uit de hele wereld hebben aangetrokken.
Een LLC bedrijfsorganisatie is een betrouwbare bedrijfsentiteit bestaande uit ten minste twee of meer investeerders die volledig aansprakelijk zijn voor de schulden/verplichtingen van de onderneming in verhouding tot de omvang van hun aandelenbezit. Het is een van de belangrijkste bedrijfsentiteiten voor het opzetten van een LLC in Bahrein.
Een LLC (limited liability company) is de meest voorkomende en populaire vorm van bedrijfsorganisatie in Bahrein. Het biedt bedrijfseigenaren/belanghebbenden de mogelijkheid om in het buitenland volledig eigenaar te worden van de meeste bedrijfsideeën.
Bovendien is de vorming van een LLC-bedrijf in Bahrein een rechtspersoon die bestaat uit twee of meer aandeelhouders, partners, investeerders, die volledig aansprakelijk zijn voor de schulden en verplichtingen van het bedrijf.
Om te beginnen met de oprichting van een LLC bedrijf in Bahrein moet u er bovendien zeker van zijn dat het aantal aandeelhouders in het bedrijf kan variëren van 2 tot 50 in overeenstemming met de regelgeving voor zakendoen in Bahrein.

Voordelen van het registreren van een bedrijf in Bahrein

Bahrein is een van de beste LLC-bestemmingen voor diverse zakelijke en commerciële activiteiten. De LLC bedrijfsentiteit heeft veel ondernemers en zakenlieden geholpen hun zakelijke doelen te realiseren. De vorming van een LLC bedrijf in Bahrein heeft diverse aandeelhouders en ondernemers de helpende hand geboden bij het improviseren van nieuwe strategieën en methoden voor diverse zakelijke activiteiten. Bovendien is de vorming van een LLC bedrijf in Bahrein zegevierend geweest in het formuleren van de nieuwste benaderingen en methoden om hun bedrijf te verbeteren en biedt absolute transparantie en mogelijkheden in hun diensten.
Hier hebben we enkele van de belangrijkste voordelen van de vorming van een LLC bedrijf in Bahrein opgesomd.
100% eigendom voor buitenlandse aandeelhouders. U heeft geen lokale sponsoring nodig in Bahrein.
Minimum aandelenkapitaal voor aandeelhouders in Bahrein. Geen belastingen op douanerechten.
Lage operationele kosten. Gemakkelijke verbinding met belangrijke steden over de hele wereld.
Veel cliënten geven volmachten af voor anderen. Bij twijfel kunt u in plaats van een volmacht de elektronische sleutel en het wachtwoord overdragen aan de dienstverlener, die met uw gegevens de oprichting van het bedrijf LLC in Bahrein registreert. Bovendien moet worden opgemerkt dat u voor de elektronische sleutel en het wachtwoord reanimatie nodig hebt. Als u een volmacht geeft, zorg er dan voor dat deze beperkt is tot werkzaamheden/diensten

Stappen om een bedrijf LLC op te richten in Bahrein

Wij hebben hier een aantal stappen opgesomd voor de oprichting van een LLC in Bahrein.

Wat zijn de stappen om een LLC bedrijf op te richten in Bahrein?

Na het voltooien van de bovenstaande stappen om een LLC bedrijf te openen in Bahrein, zijn de volgende stappen vereist:

Aanvraag – Een aanvraag met bovenstaande gegevens wordt ingediend bij het Ministerie van Industrie. In de aanvraag worden alle details geselecteerd, zoals kapitaal, kopieën van paspoorten (indien buitenlanders), vorm van aandelenbezit, type bedrijf, enz.

3. Het verkrijgen van een vergunning. Nadat bovenstaande stap is voltooid, is de laatste stap het verkrijgen van een vergunning volgens de eisen van de activiteit. Van tijd tot tijd zullen zij u vragen eventuele fouten te corrigeren en u vragen hen zo nodig documenten te verstrekken.

1. CR zonder licentie – indien de aanvraag wordt goedgekeurd, wordt een commerciële registratie (“CR”) zonder licentie afgegeven. Indien de aanvraag om garantieredenen niet wordt goedgekeurd, wordt de aanvraag afgewezen. Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd, wordt de betaling voor de verkrijging van de CR zonder licentie verricht.

4. Memorandum. De oprichtingsakte van een WLL bedrijf in Bahrein is het belangrijkste document en legt alle voorwaarden van het partnerschap vast. Het is het handvest van het bedrijf, dus naar onze mening adviseren wij nooit iemand om een dergelijk belangrijk document toe te vertrouwen aan een beginner of een onervaren persoon.

De kosten van het starten van een bedrijf in Bahrein

Gewoonlijk bedragen de kosten voor de oprichting van een bedrijf in Bahrein BHD 800 zonder kantooradres, en met een virtueel kantoor kan het BHD 1300 zijn, maar het hangt ook af van de aard en het type bedrijf. Daarnaast kunnen partners besluiten een bedrijf in Bahrein op te richten. De ESR (economic substance report of regulations) zal cruciaal zijn, dus u moet volledig voldoen aan al hun wettelijke vereisten, zoals de totale kosten van ooo bedrijfsoprichting in Bahrein omvatten het opstellen van juridische documenten, de betaling van alle belastingen en vergoedingen bij de oprichting en adviesdiensten.
Een bedrijfsvriendelijk beleid, een groeiende pool van geschoolde arbeidskrachten en gemakkelijke toegang tot de $1,5 biljoen kostende Golfmarkt maken Bahrein tot een ideale plaats om een bedrijf op te richten, en volgens het laatste bedrijfsrapport van de Wereldbank duurt het slechts een paar weken om een bedrijf op te richten in Bahrein. Ter oriëntatie hebben we enkele belangrijke gegevens over de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein verzameld die waardevol zijn bij het bepalen van de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein.

Wat zijn de werkelijke kosten van het starten van een bedrijf in Bahrein?

Bahrein biedt niet alleen veel hulp aan startende ondernemers in de vorm van ondernemersvriendelijk beleid, moderne infrastructuur en een bloeiend ecosysteem, maar ook een kostenplaatje voor zakendoen dat 30% lager ligt dan in enig ander land. De huurtarieven voor commercieel vastgoed zijn aanzienlijk lager dan in andere buurlanden, en ICT- en nutsvoorzieningen zijn gunstig voor zakenlieden.
Bovendien staat Bahrein in de meeste sectoren 100% buitenlandse eigendom toe, zonder beperkingen op de repatriëring van kapitaal, winst of dividendinkomsten. Daarnaast zijn er diverse vergunningen en overeenkomsten nodig voor de kosten van het opzetten van een bedrijf in Bahrein, maar het proces is eenvoudig en gemakkelijk met minimale kosten, meestal minder dan 500 USD (BHD 190 exclusief startkapitaal en fysieke kantoorkosten).

Wat zijn de stappen om een bedrijf in Bahrein te registreren?

Stap 1. Vertrouw erop dat wij met u samenwerken om uw bedrijfsnaam en activiteiten goedgekeurd te krijgen door het Handelsregister van Bahrein.

Stap 2. Recht en vertrouwensrelatie met de cliënt om een memorandum van overeenstemming (MOA) tot stand te brengen.

Stap 3. Namens de cliënt een dossier samenstellen met de nodige documenten om goedkeuring te verkrijgen van de bevoegde autoriteiten, zoals kopieën van paspoorten van alle aandeelhouders, een verklaring van geen bezwaar en het type vennootschap.

Stap 4. Open een zakelijke bankrekening in Bahrein voor de bankrekening die u nodig hebt en u hebt de volgende belangrijke zaken nodig om een zakelijke bankrekening te openen:

Origineel paspoort, Originele identiteitskaart (CPR), indien van toepassing, Originele volmacht, Kopie van de CR, Kopie van het CR-afschrift, Ten minste zes maanden bankafschrift, Haalbaarheidsstudie en plan van de onderneming, Elektriciteitsrekening

Een bedrijf starten in Bahrein

Als u een bedrijf wilt beginnen in Bahrein, hoeft u zich geen zorgen te maken: de Bahreinse regering verwelkomt buitenlandse investeringen met open armen om de Bahreinse economie te verbeteren. Daarom zijn de economische wetten van het land aanzienlijk geliberaliseerd. De afgelopen jaren heeft Bahrein wetten uitgevaardigd die de controle op buitenlands eigendom liberaliseren en de anti-witwaswetten beperken. Bovendien heeft het visum- en immigratiebeleid de ontwikkeling van het bedrijfsleven in het land vergemakkelijkt. Niettemin is Bahrein een ontwikkeld geavanceerd land dat een bedrijfsvriendelijk klimaat creëert dat 100% veilig is en ongeëvenaard in de Golf.

Belangrijke overwegingen voor het starten van een bedrijf in Bahrein

Een bedrijf starten in Bahrein belooft een enorm verdienpotentieel, belastingvoordelen, moderne infrastructuur, geschikte faciliteiten, liberaal overheidsbeleid en belemmeringen voor de vrije handel.

Wanneer u een bedrijf in Bahrein registreert, zijn er verschillende belangrijke overwegingen voor het starten van een bedrijf.

U moet Bahrein goed kennen
U moet een sterk en degelijk bedrijfsplan hebben dat is afgestemd op de marktomstandigheden.
U moet een invloedrijke lokale sponsor of partner hebben die de moeilijkheden waarmee u kunt worden geconfronteerd, kan overwinnen; hij of zij moet de Bahreinse wetten kennen, zodat u voortdurend hulp kunt krijgen.
Wanneer u uw bedrijf hebt geregistreerd, moet u het voorleggen aan het ministerie van Handel.
Profiteer van de belastingtarieven in Bahrein

Waarom een bedrijf starten in Bahrein

Bahrein is een goed ontwikkeld land in het Midden-Oosten, klaar voor exponentiële groei. Hier hebben we enkele voordelen opgesomd van het starten van een bedrijf in Bahrein:

De douanerechten in Bahrein zijn haalbaar en ondersteunen zo de export.
Het bestuursbeleid van Bahrein is bedrijfsvriendelijk

Het rechtssysteem is duidelijk

 

De banken in Bahrein ontwikkelen zich in snel tempo, wat leidt tot de opkomst van moderne bankdiensten.
Er zijn enorme mogelijkheden voor zakelijke groei in Bahrein
De bevolking van Bahrein is ruimdenkend en de cultuur moedigt industriële groei aan.
Bahrein heeft een moderne infrastructuur die goed is uitgerust, waardoor het gemakkelijk is om bedrijven op te richten.
Bahrein is het belangrijkste havenknooppunt in het Midden-Oosten en biedt gemakkelijke toegang tot alle markten in het Midden-Oosten.
De industrieën in Bahrein groeien elk jaar en genereren inkomsten voor het land.

Het welzijn en de verscheidenheid van het voedsel in Bahrein is aantrekkelijk.

Vervolg

CR is een korte vorm van handelsregistratie. Voor de officiële

LMRA-diensten

Onze professionals zijn in staat om al uw LMRA operaties te behandelen. Zij kunnen u helpen met uw visumaanvraag, tijdig de kwestie van het verwijderen van het plafond .offence oplossen.

Boekhoudkundige diensten

Heeft u hulp nodig bij het afronden van uw audit? Onze ervaren specialisten kunnen u helpen uw referenties te beheren. Heeft u hulp nodig bij het voltooien van uw audit? Onze ervaren specialisten kunnen u helpen uw referenties te beheren.

BTW-registratie

De Bahreinse regering heeft een btw van 5% ingevoerd op alle goederen en diensten. Vroeg of laat zullen alle bedrijven zich moeten registreren voor de btw.

Wijzigingen in de

De Bahreinse regering heeft een btw van 5% ingevoerd op alle goederen en diensten. Vroeg of laat zullen alle bedrijven zich moeten registreren voor de btw.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt een dienstverlenend bedrijf in Bahrein bezitten zonder lokale sponsor. Volgens de nieuwe wetgeving is slechts 1% Bahreinse eigendom vereist voor de handelssector.

Een typisch bedrijf kan in 18-25 werkdagen worden opgericht.

Ongeveer 90% van de bedrijfsregistratieprocedure kan virtueel worden afgehandeld. Persoonlijke aanwezigheid is echter vereist om een bankrekening voor het bedrijf te openen.

Hieronder staan de vereisten voor het registreren van een bedrijf in Bahrein:

Een kopie van uw paspoort.
NOC (alleen voor werknemers in Bahrein).
Volmacht of elektronische sleutel.
Kantooradres (elektriciteitsrekening).
Akte van oprichting.
Certificaat van kapitaalinbreng.

Na de oprichting van een bedrijf in Bahrein krijgt elke aandeelhouder een verblijfsvergunning voor zakenman/investeerder en een verblijfsvergunning voor zijn/haar gezinsleden (echtgenoot en kinderen). In eerste instantie kunt u 2 werkvergunningen gebruiken voor uw werknemers. Later kunt u het aantal werkvergunningen verhogen door een werklastendocument in te dienen bij de LMRA.

Laten we verbinding maken!

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros