Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

Opening van een bedrijfsrekening bij een bedrijfsbank in Bahrein

Een zakelijke bankrekening in Bahrein of een bedrijfsbankrekening in Bahrein openen voor uw minderjarige of actieve onderneming voor een kapitaaldepot in Bahrein is heel eenvoudig en handig. U kunt ook de online bedrijfsbankrekening gebruiken bij het openen van een zakelijke bankrekening in Bahrein. Het bankrekeningcertificaat is nodig om het oprichtingsproces van het bedrijf te voltooien en het bedrijf te activeren.

Een bedrijfsbankrekening openen in Bahrein

Het openen van een zakelijke bankrekening in Bahrein of een zakelijke bankrekening in Bahrein voor uw minderjarige of actieve onderneming voor een kapitaaldepot in Bahrein is heel eenvoudig en handig. U kunt ook een online bedrijfsbankrekening gebruiken bij het openen van een zakelijke bankrekening in Bahrein. Het bankrekeningcertificaat is nodig om het bedrijfsvormingsproces te voltooien en het bedrijf te activeren.
Laat ons u helpen bij het openen van een bedrijfsbankrekening in Bahrein en het verkrijgen van een bankrekeningcertificaat voor uw kapitaal.

Een bankrekening openen in Bahrein

Het openen van een zakelijke bankrekening voor actieve bedrijven en bedrijven zonder rechtspersoonlijkheid in Bahrein is relatief eenvoudig. Hier volgen de enkele stappen die nodig zijn om een bedrijfsrekening in Bahrein te openen. Hieronder vindt u de documenten die nodig zijn om een zakelijke bankrekening te openen voor vennootschappen zonder rechtspersoonlijkheid en om een certificaat van kapitaalbankrekening te verkrijgen:

[table id=10 /]

Een bedrijfsbankrekening openen in Bahrein

Wij zijn experts in het openen van zakelijke bankrekeningen voor startende en gevestigde bedrijven en het openen van zakelijke bankrekeningen in Bahrein is ons vaste werk. Elk bedrijf dat op zoek is naar een zakelijke bankrekening voor niet-oude of actieve bedrijven kan de ervaren handen krijgen.
Wij kunnen garanderen dat wij voor uw bedrijf een bankrekening krijgen voor LLC of WLL bedrijf of eenmanszaak of elk bedrijf in Bahrein. Een bedrijfsbankrekening openen is niet zo eenvoudig maar wij zullen het perfect afhandelen met onze jarenlange ervaring.

Laten we ons gaan vestigen in Bahrein!

Bankrekeningcertificaat

Een bankdeposito-certificaat of een kapitaaldeposito-certificaat is nodig om de oprichting van een bedrijf te voltooien en het bedrijf te activeren. Dit certificaat kan worden afgegeven voor een zakelijke rekening-courant en een zakelijke spaarrekening in Bahrein.
Zodra u dit certificaat van de bank heeft verkregen, moet u het indienen bij het Sijilat-systeem om het bedrijf te activeren en een Active CR te verkrijgen. Deze Actieve CR, samen met uw bestaande verblijfsvergunning of uw nieuwe verblijfsvergunning, heeft de bank nodig om de bankrekening van het bedrijf bij de bank te activeren.
Bovendien kan de bank een chequeboek afgeven aan houders van een lopende bedrijfsrekening na verificatie en naar tevredenheid van de bankmanager. Online bankieren of ATM voor zakelijke spaarrekeninghouders om noodzakelijke transacties uit te voeren naar goeddunken van de bankmanager. Dit hangt ook af van het aantal leden en hun bevoegdheidsniveau.

Bankrekeningen openen voor bedrijven in Bahrein

Wij zijn experts in het openen van zakelijke bankrekeningen voor startende en gevestigde bedrijven en het openen van zakelijke bankrekeningen in Bahrein is ons vaste werk. Elk bedrijf dat op zoek is naar een zakelijke bankrekening voor niet-oude of actieve bedrijven kan de ervaren handen krijgen.
Wij kunnen garanderen dat wij voor uw bedrijf een bankrekening krijgen voor LLC of WLL bedrijf of eenmanszaak of elk bedrijf in Bahrein. Een bedrijfsbankrekening openen is niet zo eenvoudig maar wij zullen het perfect afhandelen met onze jarenlange ervaring.

We zetten een bedrijf op in Bahrein!

Naam
E-mailadres
Contactpersoon
nationaliteiten
Aantal leden
Geïnteresseerd in

Online bedrijfsbankrekening in Bahrein

Er is goed nieuws voor al die beleggers die op zoek zijn naar een online zakelijke bankrekening. Wij kunnen u verzekeren dat u niet alleen een zicht- of spaarrekening krijgt, maar ook een online bankrekening. Wij kunnen u helpen aan een online zakelijke bankrekening voor uw startende en bestaande onderneming. Een bedrijfsrekening openen is nooit een gemakkelijke taak geweest, maar wij kunnen u met onze experts en ervaring voorzien van een bankrekening in Bahrein.
Setup Company in Bahrein kan ook zijn bankrekeningopeningsdiensten aanbieden voor vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid of WLL-vennootschappen in Bahrein, evenals voor elke niet-geformeerde of actieve vennootschap in Bahrein voor het openen van een bedrijfsbankrekening of bedrijfsbankrekening.

Een bedrijfsbankrekening openen in Bahrein

Het openen van een zakelijke bankrekening in het Koninkrijk Bahrein voor startende of actieve bedrijven vereist een groot aantal documenten en informatievereisten, maar wij zullen u snel voorzien van een zichtrekening, spaarrekening of online rekening samen met een bankcertificaat van het kapitaal.

  • Als er documenten of zelfs informatie ontbreekt, kunnen wij dat regelen en een bedrijfsrekening in Bahrein voor u openen. Het zou heel goed zijn als u een bankafschrift voor zes maanden kunt krijgen van het land waar u woont of van een ander land in de wereld, zodat wij de herkomst van de middelen die wij in Bahrein gaan investeren, kunnen bevestigen.
  • Als de investeerder een buitenlander is en geen visum heeft in Bahrein of een investeerder die in Berlijn woont maar geen visum heeft, kunnen wij voor hen een bedrijfsbankrekening openen.
  • Als er sprake is van een rapportageovereenkomst of een actieve onderneming, hebben wij een kopie van de overeenkomst of aankooporder, of facturen, of kascheque nodig, zodat wij de herkomst van de inkomsten op de bankrekening kunnen bevestigen.
  • Als de persoon een werknemer is, hebben we looninformatie nodig, en we moeten er zeker van zijn dat de loontransacties op de bankrekening van de werknemer of partner staan.
  • We moeten vermelden wie de gevolmachtigde bij de bank zal zijn en wat de volmachten zullen zijn, of het individueel of gezamenlijk zal zijn, of als er meer dan één partner is die de bankrekening gezamenlijk ondertekent.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

Instalación en Bahréin Business Support Services Co SPC

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros