Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

Voortzetting van CR

Zit u vast met een CR vernieuwing? Wilt u uw bedrijfs- en activiteitenregistratie vernieuwen zonder Ekey en op dezelfde dag? Krijgt u meldingen of inbreuken tijdens de vernieuwing van uw bedrijfsregistratie? Wij zijn er om dit allemaal voor u af te handelen. De CR vernieuwingstaks is 50 Bahreinse Dinar en de Business Resumption taks is 100 Bahreinse Dinar. Neem contact met ons op om te vernieuwen
Tijdige vernieuwing van de CR (Commercial Registration) en hervatting van de bedrijfsactiviteiten zijn zo belangrijk voor alle bedrijven in Bahrein. Een commerciële registratie is één jaar geldig, wat betekent dat u volgens het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme van het Koninkrijk Bahrein elk jaar de CR moet vernieuwen. Maakt u zich geen zorgen, het is een vrij eenvoudig proces en wij kunnen het voor u doen.

Vernieuwing van de handelsregistratie

Zit u vast met uw CR verlenging? Wilt u uw handels- en activiteitenregistratie verlengen zonder elektronische sleutel en op dezelfde dag? Krijgt u meldingen of inbreuken bij het verlengen van uw handelsregistratie? Wij zijn er om dit allemaal voor u af te handelen. De kosten voor het vernieuwen van een CD zijn 50 Bahreinse Dinar en de kosten voor het hervatten van activiteiten zijn 100 Bahreinse Dinar. Neem contact met ons op voor verlenging.
Tijdige vernieuwing van de CR (Commercial Registration Renewal) en hervatting van de activiteiten is zo belangrijk voor alle bedrijven in Bahrein. Een commerciële registratie is één jaar geldig, wat betekent dat u volgens het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme van het Koninkrijk Bahrein elk jaar de CR moet vernieuwen. Maakt u zich geen zorgen, het is een vrij eenvoudig proces en wij kunnen het voor u doen.

we zullen dienen

Moet ik mijn CR’s en acties bijwerken?

Alle ondernemingen in Bahrein zijn verplicht hun CR na één jaar vanaf de datum van registratie te vernieuwen. Aangezien alle ondernemingen hun CR jaarlijks moeten vernieuwen, moeten alle ondernemers in het Koninkrijk Bahrein hun CR vernieuwen en hun bedrijfsactiviteiten tijdig hervatten om te voorkomen dat hun vergunning wordt ingetrokken en boetes worden opgelegd. In Bahrein zijn de vereisten voor CR vernieuwing zo eenvoudig dat het voldoende is om een CR nummer aan te vragen bij het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme van het Koninkrijk Bahrein. Wij, Setup in Bahrein, bieden u een same day CR en company renewal service. U kunt contact met ons opnemen via mobiele telefoon +973-33733381 of via WhatsApp link hieronder, live chat of e-mail ceo@setupinbahrain.com

CR verlengingskosten in Bahrein
Volgens het Staatsblad, nummer 3395 op donderdag 29 november 2018, zal de activiteitenvergoeding BD 100 bedragen voor de eerste 3 activiteiten inclusief activiteiten in alle vestigingen, en vanaf de 4e zal elke extra activiteit BD 100 kosten en de CD-vernieuwingsvergoeding BD. 50, en de totale jaarlijkse CD-verlengingskosten zullen BD 150 (BD 50 + BD 100) bedragen in geval van 3 of minder activiteiten.
Setup in Bahrein biedt haar cliënten in het Koninkrijk Bahrein de service van verlenging van de permanente verblijfplaats en hervatting van de bedrijfsactiviteit in de kortst mogelijke tijd zonder extra kosten en boetes te betalen. De staatskosten voor de verlenging van een bedrijfsvergunning variëren afhankelijk van het aantal en het soort activiteiten.
Neem contact met ons op om uw bedrijfsvergunning in Bahrein te verlengen en uw bedrijf in Bahrein te openen.

[table id=5 /]

VEREISTEN VOOR DE VERNIEUWING VAN DE COMMERCIËLE INSCHRIJVING

[table id=14 /]

Prijzen en termijnen voor het vernieuwen van uw commerciële registratie (CR)

Vanaf 15 Bahreinse dinar 10.00 Bahreinse dinar

U hoeft geen maanden of dagen te wachten. Wij vernieuwen uw CD nog dezelfde dag. We kunnen ook de onregelmatigheid wegnemen die de vernieuwing van uw CD verhindert. Bovendien schatten wij het ongeveer in en kan de tijd variëren afhankelijk van de bestellingen, maar uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Setup in Bahrein is het beste bedrijf voor zakelijke hervatting en CR vernieuwing voor bedrijven in Bahrein, wij kunnen uw CR in één dag vernieuwen en wij kunnen de eventuele overtreding efficiënt en in overeenstemming met de voorschriften van het Ministerie van Industrie en Handel en Toerisme van het Koninkrijk Bahrein verwijderen.

Er zijn enkele overtredingen waardoor investeerders hun bedrijfsregistratie niet kunnen vernieuwen, waaronder:

 

  1. Verliet de directie zonder het ministerie van Industrie en Handel op de hoogte te stellen.
  2. Geen controleverslag ingediend.
  3. Het ontbreken van letters of het verkeerd spellen van de bedrijfsnaam op het uithangbord.
  4. Het bijwerken van de UBO.
  5. Uitvoeren van activiteiten zonder vergunning.
  6. Gesloten elektriciteitsrekening.

Wij, het Bahreinse instituut, zijn er om u te helpen bovenstaande RC-schendingen aan te pakken en uw RC tijdig bij te werken, samen met de hervatting van de activiteiten, zodat u op een vreedzame en productieve manier zaken kunt doen in Bahrein..

[table id=15 /]

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

Instalación en Bahréin Business Support Services Co SPC

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros