Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

Wijzigingen in het handelsregister

Zodra een bedrijf is opgericht, is de invoering van wijzigingen in het CR (handelsregister) een continu proces. Deze wijzigingen in het CR kunnen een verandering van activiteit, verandering van vennoten, verandering van bestuurders, verandering van bevoegde personen, toevoeging of schrapping van een bedrijfsfiliaal, verandering van bedrijfsadres, verandering van bedrijfsnaam of een combinatie daarvan zijn. Als er wijzigingen zijn in het handelsregister, moet dit samen met het ministerie van Industrie, Handel en Toerisme worden bijgewerkt.
Onze experts kunnen u de meest geschikte oplossingen bieden voor het wijzigen van uw handelsregister en het vernieuwen van uw CR, wat u bovendien tijd en geld kan besparen.

Wijzigingen in handelsregistratie

Bedrijven in Bahrein moeten mogelijk wijzigingen aanbrengen in hun handelsregistratie (CR) om wijzigingen in hun activiteiten of eigendomsstructuur weer te geven. Enkele van de mogelijke wijzigingen in de CR van een bedrijf zijn:

Activiteit wijzigen: Als een bedrijf zijn bedrijfsactiviteiten wil wijzigen, moet het een wijziging van activiteit aanvragen via het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme (MOICT). Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van het nieuwe Memorandum of Association (MOA), een kopie van de oude CR en een gedetailleerde lijst van de nieuwe bedrijfsactiviteiten bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Adreswijziging bedrijf: Als een bedrijf zijn vestigingsadres wil wijzigen, moet het een adreswijziging aanvragen via het MOICT. Het proces omvat het indienen van een notariële huurovereenkomst voor het nieuwe adres en een kopie van het oude CR bij het MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Vestigingswijziging: Als een bedrijf een nieuwe vestiging opricht, moet het een wijziging van vestiging aanvragen via het MOICT. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van het certificaat van registratie van het filiaal, een kopie van de oude CR en de vereiste leges bij het MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Bedrijfsnaam wijzigen: Als een bedrijf zijn naam wil wijzigen, moet het een naamswijziging aanvragen via het MOICT. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van de nieuwe MOA, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Schrap CR W/O License: Als een bedrijf zijn CR zonder licentie wil annuleren, moet het een verzoek indienen bij het MOICT. Het proces bestaat uit het indienen van de benodigde formulieren en leges bij het MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Groepsnaam wijzigen: Als een groep van bedrijven de naam wil wijzigen, moet elke onderneming in de groep een naamswijziging aanvragen via het MOICT. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van de nieuwe MOA, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Eigendomsoverdracht: Als er een wijziging is in de eigendomsstructuur van een bedrijf, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van de nieuwe aandeelhoudersovereenkomst, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Kapitaal wijzigen: Als een bedrijf zijn aandelenkapitaal wil wijzigen of andere belangrijke financiële wijzigingen wil aanbrengen, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van het nieuwe aandelenkapitaalcertificaat, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Gemachtigde ondertekenaar beheren: Als er wijzigingen zijn in de ondertekenaars van een bedrijf, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Het proces omvat het indienen van de vereiste formulieren, een notariële kopie van het nieuwe besluit van de raad van bestuur, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen aan de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Bestuur wijzigen: Als er wijzigingen zijn in de raad van bestuur of het managementteam van een bedrijf, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van het nieuwe besluit van de raad van bestuur, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen aan de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Vertegenwoordiger beheren: Als een bedrijf zijn wettelijke vertegenwoordiger wil benoemen of wijzigen, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijziging weer te geven. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van de nieuwe benoemingsbrief van de vertegenwoordiger, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen aan de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Sponsor wijzigen: Als een bedrijf van sponsor wil veranderen, moet de CR worden bijgewerkt om deze wijziging weer te geven. Het proces omvat het indienen van een notariële kopie van de nieuwe sponsorovereenkomst, een kopie van de oude CR en de vereiste vergoedingen bij de MOICT. De verwachte doorlooptijd van dit proces is ongeveer twee weken.

Overige: Andere wijzigingen aan de CR van een bedrijf kunnen zijn: het toevoegen of verwijderen van informatie, het vernieuwen van de CR, het vereffenen van verschuldigde CR-bedragen en het overdragen van eigendom van een schapbedrijf. De vereiste documenten en kosten voor deze wijzigingen kunnen variëren.

Bij Setup in Bahrain Business Center WLL begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdige en nauwkeurige wijzigingen aan te brengen in de CR van een bedrijf. Ons team van ervaren professionals kan gedurende het hele proces gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning bieden, wat zorgt voor een naadloze en succesvolle ervaring voor onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op via info@setupinbahrain.com voor meer informatie over onze diensten en ho

Laten we beginnen met de wijzigingen in het handelsregister.

Wijzigingen in het handelsregister

Zodra de onderneming is opgericht, is de wijziging van het CR (handelsregister) een continu proces. Deze wijzigingen in het handelsregister kunnen een verandering van activiteit, verandering van vennoten, verandering van bestuurders, verandering van bevoegde personen, toevoeging of schrapping van een bedrijfsvestiging, verandering van bedrijfsadres, verandering van bedrijfsnaam of een combinatie hiervan zijn. Bij wijzigingen in het handelsregister is het noodzakelijk dit samen met het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme bij te werken.
Onze specialisten kunnen u de meest geschikte oplossingen bieden voor het wijzigen van uw handelsregister en het vernieuwen van de CR, wat u bovendien tijd en geld kan besparen.

laat ons u dienen

Wijzigingen in het handelsregister
Het ministerie van Industrie, Handel en Toerisme eist dat alle bedrijven hun registers bijhouden en alle wijzigingen in hun handelsregister doorgeven. Elk bedrijf heeft wijzigingen in zijn handelsregister nodig als het groeit, het kan nodig zijn om een partner aan het bedrijf toe te voegen, een partner te veranderen, het kapitaal van het bedrijf te verhogen, een activiteit toe te voegen, een beheerder toe te voegen, een tekenbevoegde toe te voegen, het adres van het bedrijf te wijzigen, onregelmatigheden uit het CR te verwijderen of een andere wijziging in het handelsregister (CR). Met onze jarenlange ervaring zijn wij experts in het aanbrengen van wijzigingen in het handelsregister en zijn wij goed op de hoogte van de noodzakelijke procedures, documenten en handelingen.

Laten we beginnen met de wijzigingen in het handelsregister.

[table id=13 /]

Laten we beginnen met de veranderingen in het handelsregister!

Er zijn niet zoveel vereisten om de statuten te wijzigen. De volgende vereisten zijn voldoende

Elektronische sleutel / volmacht

Resolutie van de Raad van Bestuur over de wijziging van de CD
Andere (afhankelijk van het soort wijziging)

No dude en ponerse en contacto con nosotros.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

MUHAMMAD WAQAS AKRAM (CEO)

Installatie bij Bahrain Business Support Services Co SPC

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros