Skip to content
Sib Logo
Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL, EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317, Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain
Mon - Sat
08:00 - 18:00

Een visum voor 10 jaar voor Bahrein

invoering

Bahrein is een land in het Midden-Oosten. Het ligt in het oosten van Saoedi-Arabië en ten noorden van Qatar. Het staat officieel bekend als het koninkrijk van Bahrein. Het is het vijfde rijkste land ter wereld en de economie staat op de drieëntwintigste plaats van de landen. De toppositie van dit land onder Arabieren is vanwege de welvarende economie samen met natuurlijke hulpbronnen zoals olie, gas enz. U zult geschokt zijn te horen dat in Bahrein nul procent mensen onder de armoedegrens leven en het is officieel nieuws volgens de rapporten. De regering van Bahrein verdient haar enorme inkomsten uit de export van olie. De munteenheid is de op een na meest waardevolle munteenheid ter wereld. De regering van Bahrein werkt hard aan een gegarandeerd staatsburgerschapsvisum voor buitenlandse aandeelhouders, belanghebbenden, investeerders en zakenmannen.

Dit visumbeleid zegt: dat wanneer u het koninkrijk Bahrein bezoekt, u daar maximaal 90 dagen kunt blijven. Ze laten je daar bij elk bezoek 90 dagen blijven. Ik denk dat dit een grote kans is voor alle zakenmannen ter wereld. Dit visum kost slechts 600 Bahreinse dinar (BHD). Dit nieuwe geavanceerde systeem is geïmplementeerd om de economische positie van Bahrein te versterken en te verbeteren. De economische groei van Bahrein wordt geschat op 3,3 procent in 2021. Ik denk dat Bahrein een perfecte en beste plek is voor zakelijke investeringen. Ik zou u aanraden om, als u uw geld op een veiligere plek wilt investeren, een 10-jarig visum voor Bahrein aan te vragen. Veel mensen stellen me de vraag of Bahrein een veilige plek is om te investeren en zaken te doen? Normaal gesproken is Bahrein veilig om te bezoeken. In Bahrein zijn de criminaliteitscijfers erg laag en brute en harde misdaden zijn zeer zeldzaam.

Nu ga ik je vertellen hoe je het kunt aanvragen en wat de vereisten zijn. Stem alstublieft met ons af om stap voor stap te leren: Om een ​​zakenmanvisum in Bahrein te krijgen, moet een van beide personen een nieuw bedrijf in Bahrein openen of in een bestaand bedrijf investeren, een partnerschap aangaan of een aantal bestaande bedrijfsaandelen kopen. Op basis hiervan komt hij in aanmerking voor een zakenmanvisum in Bahrein, en dan kan hij een zakenmanvisum krijgen in Bahrein. De voorwaarden staan ​​hieronder:

Kandidaat moet persoonlijk aanwezig zijn om de service uit te voeren.

Kandidaten mogen niet werkzaam zijn in een overheids- of particuliere sector van Bahrein

Aanvragen moeten worden gescheiden in het geval van meer dan één aanvraag en elk verzoek moet zijn eigen invuldocumenten hebben

De mensen die in de bovenstaande classificatie vallen, kunnen in Bahrein een tienjarige staatsburgerschapstoelage aanvragen. het is duurzaam.

Vereisten

Hieronder volgen de vereisten waaraan u moet voldoen:

Je moet een ‘paspoort’ hebben

Een duidelijke kopie van ID

Een pasfoto ter grootte van een paspoort

onderzoeksverslagen van een erkende kliniek (ziekteverzekeringsbewijs)

Een duidelijke kopie paspoort

Kopie van energierekeningen

Een volledig voorbereid visumaanvraagformulier

Een fotokopie van de overeenkomst met de naam van de persoon,

geboortecertificaten en nationaliteit

BUITENLANDSE EIGENAREN VAN ONROEREND GOED IN BAHREIN:

Aan de volgende eisen moet worden voldaan:

Aanvraagformulier voor service

Een kopie van I Een kopie van uw paspoort

Een kopie van de identiteitskaart

Kopieën van energierekeningen.

De verzekeringssector in Bahrein

Het onroerend goed van de buitenlander moet in een toeristisch gebied liggen.

De kandidaat moet voor zichzelf en zijn gezin beschikken over een zelfvoorzienend salaris van ten minste 500 Bahreinse dinar per maand.

Een eigendomsbewijs waarin staat dat de waarde van het eigendom van de buitenlander als volgt is.  De waarde van het onroerend goed mag niet minder zijn dan BD 50.000.

VERPLICHT

Aan de volgende eisen moet worden voldaan:

Aanvraagformulier voor service

Fotokopie van paspoort en identiteitskaart

Kopie van het huisvestingscontract

Een fotokopie van de kandidatenkaart

Certificaat van medische verzekering afgegeven door Bahrein

Een kopie van de rol van de vennootschap in het partnerschap en haar aandeelhouderschap mag niet minder dan 100 BD bedragen.

De aanvrager moet een inkomen hebben dat zijn of haar uitgaven en die van zijn of haar gezin kan dekken, maar niet minder dan 500 BD.

AANVRAAGPROCEDURE:

Stuur de vergoedingen en betaal de geadresseerde.

Neem contact op met de betrokken werknemer om de nodige documenten in te dienen.

Het duurt enige tijd voordat de toepassing verbetert, 3 tot 5 dagen.

U moet het aanvraagformulier invullen en tijdig invullen met de vereiste documenten.

U moet al deze stappen uitvoeren om de hele procedure te voltooien.

Voor handelingen in verband met staatsburgerschap, paspoort en nationaliteit moet u de nodige documenten voorleggen om verder te gaan.

Allereerst moet u een verlenging van de uitkering voor het staatsburgerschap aanvragen voor maximaal 6 maanden na de vervaldatum.

DE SOLLICITATIEPROCEDURE IN BAHREIN:

De LMRA verricht alle formaliteiten en verleent alle visa voordat de expats in het land aankomen. Alle documenten moeten volledig zijn. Er mogen geen documenten van uw kant ontbreken. U moet volledig materiaal en gegevens verstrekken van uw kant. De werknemers vullen de rest aan. U moet uw medisch rapport overleggen, daarnaast moeten de werknemers bewijzen dat ze een goede opleiding en kwalificaties voor de functie hebben. Bahrein doet de verwerking van het visum in slechts vijf dagen, maar het kan twee weken worden uitgesteld.

ENKELE SPECIALE PROBLEMEN:

Als arbeiders mogen werken en een baan krijgen, kunnen ze in Bahrein wonen. Iemand wil bij zijn familie wonen, dus wil hij dat zijn familie bij hem in Bahrein woont. Het familievisum zal voor alle familieleden zijn, maar ik denk niet voor extra familieleden, dat wil zeggen uitgebreide familieleden. U kunt zeggen vrienden, neven en nichten, familieleden die u als familieleden beschouwt. Wanneer u een aanvraag indient voor familieleden, moeten uw medewerkers instaan voor uw documenten door alle certificaten te ondertekenen. Er mogen geen documenten ontbreken. De persoon moet een huwelijksakte hebben, een geboorteakte en een schoolattest (welk diploma en van welke universiteit hij/zij krijgt). Al het werk moet met respect gebeuren.

SAMENWERKING MET INTERNATIONALE PARTNERS OM VISA TE VERKRIJGEN

Het team van Mondialisation Partners is ervaren in het bijstaan van alle soorten versterkte bedrijven over de hele wereld. Als u een baan zoekt in Bahrein, kunt u contact opnemen met ons team. Zij zullen u begeleiden hoe u kunt solliciteren.

ALS EEN TIENJARIG BAHREINSE VISUM EEN GOUDEN VISUM IS:

Ik denk dat het een gouden kans is voor een zakenman uit de hele wereld om een tienjarig visum voor Bahrein te krijgen. Het is een gouden visum voor slechts 600 Bahreinse dinar. Niet-ingezetenen moeten minstens 600 Bahreinse dinar investeren. Ik verzeker u dat het de moeite waard is. Mis deze gouden kans niet.

De kosten van een tienjarig visum voor Bahrein bedragen 600 Bahreinse dinar. U kunt online een tienjarig visum voor meerdere binnenkomsten aanvragen voor slechts 600 Bahreinse dinar.

SETUP IN BAHRAIN

Póngase en contacto con nosotros

Setup in Bahrain Business Support Services Co WLL , EBC Tower, Floor 15, Building 361, Road 1705, Block 317,  Diplomatic Area, Kingdom Of Bahrain

Enlaces rápidos

Empresas en Bahréin, Registro de empresas en Turquía, Constitución de empresas en Arabia Saudí Para más información
Contacte con nosotros